PVDA TYNAARLO DEELT VOETBALLEN UIT AAN JEUGDSPELERS VV VAKO

Door Koos Dijkstra op 4 maart 2018

Ondanks de koude en in hun vakantie kwamen vier spelers van de jeugdselectie van VAKO in Vries op zaterdagochtend 3 maart naar het voetbalveld. Echte sportmensen! Helaas zijn er nog heel veel kinderen die nooit kunnen sporten. Dat vinden deze voetballers erg jammer. Net als de PvdA.

Daarom wil de PvdA dat iedereen er zeker van kan zijn dat alle kinderen mee kunnen doen.

Sport tot en met 16 jaar moet gratis worden in Tynaarlo. Dat wil de PvdA voor elkaar krijgen, de komende periode in de gemeenteraad. Maar dat is niet genoeg.

De kinderen die nu nog niet sporten moeten natuurlijk ook zien wat ze missen. Daarom leek het de PvdA leuk om een potje te voetballen met de jeugdselectie. Om zo te laten zien dat sport plezier geeft en dat je er veel van kunt leren. Maar helaas. Het ging niet door, de velden waren bevroren.

Als dank voor hun komst kregen de voetballers een voetbal van Koos Dijkstra (lijsttrekker PvdA Tynaarlo) en Henk Nijboer (Tweede Kamerlid voor de PvdA). Henk Nijboer doet zijn best om landelijk meer geld voor de sport te krijgen. Daar zijn wij in Tynaarlo uiteraard erg blij mee. Zo versterken lokale en landelijke politiek elkaar, voor een gemeenschappelijk doel: de jeugd volop laten sporten!

Koos Dijkstra

Koos Dijkstra

Sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening: Arbeidsmarktbeleid, Financiën, Algemene middelen en Algemeen bestuur. Ik ben geboren in Amsterdam (1956) en opgegroeid in het Noorden. Mijn carrière ben ik begonnen in het midden van het land. Keerde daarna terug naar hier. De Veluwe was niet echt de woonomgeving van mijn dromen. Woonde in Sappemeer en nu al

Meer over Koos Dijkstra