VERKIEZINGSPROGRAMMA

Hier het verkiezingsprogramma

Verkiezingsprogramma

Zeker zijn van een fijne plek om te leven

Een fijne buurt. De plek waar je kinderen op straat spelen. Waar je met de buren een BBQ organiseert. De plek waar je alles hebt wat je nodig hebt. Een school, een sportclub, een dokter, een winkel. Is er iets belangrijkers? Eigenlijk niet.

Lees verder

Zeker zijn van het beste onderwijs

Een mooie toekomst. Een zekere toekomst. Dat willen we allemaal. Daarom is goed onderwijs zo belangrijk. Het is de basis voor een goede toekomst. Voor iedereen. Voor ieder individu.

Lees verder

Zeker zijn van de beste zorg

Als je ziek bent, of iemand uit je naaste omgeving is ziek, dan is in één klap al het andere onbelangrijk. Je bestaan wankelt. Dan wil je er op kunnen vertrouwen dat je geholpen wordt. Dat er een dokter voor je is. En dat je de zorg, aandacht en liefde krijgt die nodig is.

Lees verder

Onze 8 speerpunten

Zeker zijn  – van goede zorg, een vertrouwd gezicht in huis.

Lees verder

Informatie over stemmen

Verkiezingen Europees parlement  op donderdag 23 mei 2019 Nu de verkiezingen naderen, komen er steeds meer vragen over hoe het ook alweer zit met stemmen. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkiezingen Of op de website van de gemeente Tynaarloverkiezingen 2019 Vergeet vooral niet uw stempas en een identiteitsbewijs mee te nemen. De stembureaus

Lees verder