PvdA Tynaarlo biedt rapport Tiny Houses aan College BenW Tynaarlo aan

Door Anneke Lubbers op 5 oktober 2018

Op dinsdagavond 9 oktober overhandigt de raadsfractie van de PvdA in Tynaarlo aan wethouder Pepijn Vemer de resultaten van de inventarisatie ‘Belangstelling Tiny Houses’. Circa 120 huishoudens hebben zich de afgelopen weken aangemeld; zij hebben interesse in kleiner, meer betaalbaar en duurzaam wonen in onze gemeente.
In de rapportage wordt ook aangegeven hoe de PvdA tegen het vervolg aankijkt. Op donderdag 8 november organiseert zij in ieder geval een ’Tiny House Café’ in Eelde (Café & Theater Boelens), waarvoor alle belangstellenden zullen worden uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomst wil de PvdA verkennen hoe er tot een of meerdere concrete projecten kan worden gekomen.

Het rapport dat aan het College van BenW wordt overhandigd is vanaf woensdag 10 oktober digitaal te vinden op de website van PvdA Tynaarlo: www.tynaarlo.pvda.nl.

De overhandiging vindt plaats in de entree van het gemeentehuis van Tynaarlo, om 19.50 uur. Pers is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Anneke Lubbers

Anneke Lubbers

  Ik ben in 1960 geboren en vervolgens getogen in Bunne, een klein dorpje in deze gemeente. Sinds 1993 woon ik, na een aantal omzwervingen, in het dorp Vries. Hierdoor ken ik veel mensen in de gemeente en heb ik (o.a. door vrijwilligerswerk) veel contacten opgedaan binnen de Tynaarlose samenleving. Ik voel mij erg betrokken

Meer over Anneke Lubbers