Door Koos Dijkstra op 5 april 2018

Collegevorming in Tynaarlo zonder PvdA, als het aan Leefbaar Tynaarlo ligt.

 De PvdA zal geen deel uitmaken van het nieuw te vormen college in Tynaarlo, als het aan Leefbaar Tynaarlo ligt. Reden daarvoor is dat de PvdA volgens Leefbaar Tynaarlo al te lang in het gemeentebestuur heeft gezeten.

De PvdA heeft jaren deel uitgemaakt van een College. We laten een financieel gezonde gemeente achter. Onder meer de nieuwe zorgtaken van de gemeente (WMO), de nieuwbouw van scholen, sporthallen en woningen en het behoud van de bibliotheken is mede door ons in goede banen geleid. Daar zijn wij als PvdA trots op aldus de fractieleider Koos Dijkstra.

Helaas is de PvdA in de gemeente Tynaarlo in zetelaantal wat kleiner geworden. Maar dat zal ons er de komende 4 jaren niet van weerhouden onze uiterste best te doen voor alle inwoners van onze gemeente.

We wensen de nieuwe coalitie veel succes en wijsheid de komende jaren.

fractie en steunfractie

PvdA Tynaarlo

 

Koos Dijkstra

Koos Dijkstra

Sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening: Arbeidsmarktbeleid, Financiën, Algemene middelen en Algemeen bestuur. Ik ben geboren in Amsterdam (1956) en opgegroeid in het Noorden. Mijn carrière ben ik begonnen in het midden van het land. Keerde daarna terug naar hier. De Veluwe was niet echt de woonomgeving van mijn dromen. Woonde in Sappemeer en nu al

Meer over Koos Dijkstra